Koffiemachines assortiment 2018
nivona-1030-front-robinskoffiewereld-nl
Small beanmachines: Nivona Koffiemachine

Nivona produkten zijn de nieuwe aantrekkelijk en  alternatieve koffiemachines van deze tijd en bedoeld voor particulier en klein zakelijk gebruik.   Volledig automatische koffiemachine (met one touch cappuccino) Uw favoriete koffiespecialiteit is slechts één druk op de knop verwijderd Diverse keuzemogelijkheden: Koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato    

Geschikt voor 1 – 8 personen. (Nivona 1030: 1 – 15 personen)

Saeco-Aulika-Top-HSC_Koffiewereld
Saeco Aulika Top (koffiebonen) Koffiemachine

De Saeco Aulika Top is een professionele automatische machine bestemd voor de kantoormarkt. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten van restaurants en kantines en kunnen tot 80 koppen per dag afleveren.

 Uitgerust met de functie “one-touch-cappuccino”, die compatibel is met de koffievereisten, en met een stoompijpje.

De Saeco Aulika top is verkrijgbaar in twee kleuren. De Saeco Aulika top High speed cappuccino black is uitsluitend te verkrijgen zonder vaste water aansluiting. (en heeft een 4 liter watertank) De Saeco Aulika top High speed cappuccino silver is uitsluitend te verkrijgen met vaste water aansluiting EN heeft een 4 liter watertank.

Uitneembare en zelf eenvoudig te reinigen zetsysteem

Geschikt voor 1 – 15 personen.

medium-robin-beans
Medium Robin Beans (bonenkoffie) 

Medium Robin Beans / freeze is een volautomatische koffiemachine voor zakelijk gebruik. Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven waarbij het gemak van de heerlijkste koffiespecialiteiten uit een vendingmachine ook nog een prikkelende uitstraling verlangt. Maar niet alleen aan de buitenkant een prachtexemplaar. De lekkerste koffievariëteiten met één druk op de knop, gemaakt van vers gemalen bonen. Liefst 8 voorkeurstoetsen, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato, wiener melange. Maar ook warme chocolademelk en heet water. 

 

Gschikt voor 1 – 15 personen

Grande Robin black (Large)
Grande Robin Beans (bonenkoffie) Koffiemachine

Grande Robin Beans is een volautomatische koffiemachine voor zakelijk gebruik. Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven waarbij het gemak van de heerlijkste koffiespecialiteiten uit een vendingmachine ook nog een prikkelende uitstraling verlangt. Maar niet alleen aan de buitenkant een prachtexemplaar. De lekkerste koffievariëteiten met één druk op de knop, gemaakt van vers gemalen bonen. Liefst 10 voorkeurstoetsen, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato, wiener melange. Maar ook warme chocolademelk en heet water. Verder is er keuze uit 2 bekergroottes: een klein kopje of een grote koffie to go.

Geschikt voor 10 – 30 personen

Robin's Beans deluxe compact Koffiewereld
Compact Robins Beans/Freeze Deluxe  Koffiemachine

Proef het aroma van versgemalen bonen of met vriesdroogkoffie. Elk kopje vers gezet met een heerlijk crème-laagje. De basis voor vele koffievariaties, tien tot achttien keuzemogelijkheden bereidt op basis van koffiebonen of vriesdroogkoffie, topping en chocolade.

Dubbele uitloop voor echte espresso beleving. Sterkteregeling. Aparte heet wateruitloop. Verlichte capacitieve keuzeknoppen en een intelligente uitgifte verlichting.

Voor wie niet alleen kwaliteit belangrijk vindt, maar ook een mooie luxe uitstraling.

Keuze uit een membraan keuze paneel of capacitieve keuze knoppen. Ook 2 bekersensoren en intelligente uitgifte verlichting is optioneel.

Traploos verstelbaar kopjesplateau, START/STOP toets, reinigingsprogramma en verbruiksregistratie. Grote afvalbak met vol signalering.

Nu ook een versie met geïntegreerde 3 liter watertank.

Geschikt voor 1 tot 15 en meer personen.

Small Robin
Small Robin Freeze (vriesdroogkoffie) Koffiemachine

Big Robin Freeze 1, 2 of 3  Halfautomaat voor de bereiding van warme dranken of soep. . Uitvoering met één of twee of drie canisters t.b.v. instant ingrediënten. Zeven keuzemogelijkheden vrij instelbaaar. Apart heet wateruitloop.  Spoelprogramma via voorzijde deur te activeren.Standaard uitgevoerd met reinigingsprogramma, verbruiksregistratie, ontkalkingindicatie.

Geschikt voor 1 – 20 personen.

Big Robin Freeze NG Koffiewereld
Big Robin Freeze (vriesdroogkoffie) Koffiemachine

Big Robin Freeze 3-6.  Halfautomaat voor de bereiding van warme dranken of soep.  Uitvoering met  drie tot zes canisters t.b.v. instant ingrediënten. (Koffie, melktopping, cacao en suiker, thee of soep) Verhoogde uitvoering ook mogelijk, zodat kannen kunnen worden gezet van 2 liter. Dus 2 liter koffie binnen 60 seconden. Twaalf keuzemogelijkheden vrij instelbaar. Standaard uitgevoerd met reinigingsprogramma, verbruiksregistratie, ontkalkingindicatie en heetwaterafgifte.  

Geschikt voor 5 -20 personen (lage versie)
Geschikt voor 5 – 50 personen (met kanfunctie)

bigrobinbeansredcuptouchpngklein
Big Robin Beans Touch (bonenkoffie)  Koffiemachine

Een machine met smaak. Onderscheidend in design, hoogwaardig in techniek. Voor de beste koffie die u maar kan schenken. Elk kopje vers gezet met een heerlijk crème-laagje. Voor krachige espresso, volmaakte cappuccino of gewoon hele lekkere koffie

Dubbele uitloop voor echte espresso beleving. Sterkteregeling. Aparte heet wateruitloop. OptiLight – LED verlichting geheel naar eigen wens instelbaar. Intelligente energiebesparende Energy Save Mode en geheel geïsoleerde roestvrij stalen boiler. Verstelbaar kopjesplateau, STOP toets, reinigingsprogramma en verbruiksregistratie. Grote afvalbak met volsignalering.

Geschikt voor 20 – 40 personen.

Big Robin Fresh red cup Touch Koffiewereld
Big Robin Fresh Touch (freshbrewkoffie) Koffiemachine

De Big Robin Fresh Filterkoffiemachine zet met één druk op de knop een heerlijke kop verse filter koffie. Deze Fresh Brew automaat is en bijzonder stijlvol. Door het strakke design van de past deze koffiemachine in elke werkomgeving. In kantoren, winkels, showrooms of vergaderzalen In uw werkomgeving wilt u uw medewerkers, en natuurlijk ook uzelf, voorzien van lekkere koffie. Goede koffie op het werk kan immers de productiviteit van uw medewerkers verhogen. De Big Robin Fresh koffiemachine biedt u en uw medewerkers een breed scala aan koffiespecialiteiten. Naast ‘gewone’ filterkoffie, kunt u ook espresso of cappuccino maken, maar ook Wiener Melange of koffie choc zijn eenvoudig gezet. Heeft u in korte tijd meer koffie nodig? Dan is ook een kannetje koffie zo gemaakt. Naast de mogelijkheid voor koffiespecialiteiten beschikt de Big Robin Fresh over een uitloop voor heet water, zodat ook thee tot de mogelijkheden behoort.

Geschikt voor 20 – 50 personen.