Saeco Aulika Top F RI 

De Saeco Aulika is een professionele automatische machine bestemd voor de kantoormarkt. 

Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten van restaurants en kantines en kunnen tot 80 koppen per dag afleveren.

De Saeco Aulika top is verkrijgbaar in twee kleuren. 

De Saeco Aulika top High speed cappuccino black is uitsluitend te verkrijgen zonder vaste water aansluiting. (en heeft een 4 liter watertank) De Saeco Aulika top High speed cappuccino silver is uitsluitend te verkrijgen.

De Saeco Aulika Top F Silver heeft een 4 liter watertank maar kan OOK worden aangesloten op de waterleiding, zodat water bijvullen niet meer nodig is. 

Uitgerust met een brouweenheid met pre-infusie en elektronische regeling van koffie in de beker.Uitgerust met de functie “one-touch-cappuccino”, die compatibel is met de koffievereisten, en met een stoompijpje. 

De Aulika wordt bediend via een toetsenpaneel met rechtstreekse selectie, met een gemakkelijk af te lezen display.

De Aulika kan zowel autonoom werken als in een versie met aansluiting op de waterleiding. 

Koffiemachine met bonen koffie en echte melk voor cappuccino 

Belangrijkste eigenschappen:2 soorten koffie, warm water, cappuccino, latte macchiato en speciaal menu. (melkproducten met verse melkreservoirs met hoge capaciteit voor professioneel gebruik (1 kilo koffiebonen, en 4 liter watertank)Makkelijk te reinigen en onderhoudenDubbel circuit met dubbele pomp en dubbele boiler8 selectietoetsen met rechtstreekse selectie van 5 soorten drankenEenvoudig, makkelijk te bedienen display“Eén-toets- functie” om een cappuccino en/of latte te maken met één druk op de knopStoompijpje voor heet waterInstallatie van waterfilter en mogelijkheid om de waterhardheid in te stellenMechanische regeling van de maalbladenRoestvrijstalen voorkant en bovenpanelen.

INFORMATIE OPVRAGEN

Ik wil:
Ik wil:
Prijs opvragen Saeco Aulika Top (wateraansluiting)
Prijs opvragen Saeco Aulika Top Black (watertank)
Prijs opvragen Saeco Aulika Office (watertank)